Качество, дълготрайност на цвета и комфорт!

Несъмнено най-бързият начин за освежаване на жилището  е пребоядисването, но на съвременния пазар има голямо изобилие от бои за вътрешно приложение, които се предлагат. Понякога обаче, водени от по-ниската цена, не обръщаме внимание на  характеристиките на боята. Качествената боя, освен наситеност на цвета, трябва да притежава и редица други свойства, като : устойчивост на миене, покривност ,ниска емисия на ЛОС.

Изборът на боя, устойчива на мокро почистване Ви дава възможност за голям брой цикли на миене само с чиста вода и гъба, като не се нарушава цвета на повърхността. От друга страна, високо покривната боя ще Ви спести много разходи свързани със закупуването на по-голямо количество, защото ще са нужни много по-малко повторения за достигане на удовлетворяващ резултат, т.е с по-малко боя ще боядисате цялото помещение.

Сред високите класове боя навлезе и винилът, който се характеризира с висока еластичност, плътност, покривност и устойчивост на мокро почистване.

Не на последно място ще добавим и приложението на грунда. Често допускана грешка е неговото пропускането. Грундът е материал осигуряващ сцеплението между боята и основата, стабилизира и уеднаквява повърхността, осигурява идеално разливане на боята по стената.

А защо интериорните бои на San Marco?

San Marco Group е световен лидер в производството на бои с високи стандарти за качество.

Продуктите отговарят на точни изисквания за ниски емисии на ЛОС (Летливи органични съединения), гарантирайки здравословна закрита среда.

Нашите продукти са с високи стандарти за качество, като:

  • Бързо съхнене;
  • Без мирис;
  • Готови за употреба;
  • Висока покривност и белота;
  • Устойчивост на цвета;
  • Без ЛОС и формалдехиди;
  • Качество на въздуха A+ Сертифициран.