Изборът е важен!

Задължителен компонент при всеки строителен проект е приложението на фасадна мазилка.

Преди да направим избора си  е добре предварително да проучим видовете мазилки предлагани на пазара и техните характеристики.

Най-важните качества, за които трябва да следим когато купуваме фасадна мазилка са: тя да е водоустойчива, паропропусклива, издръжлива на температурни колебания, за да не се напуква и дълготрайност на цвета във времето. Друг важен момент при избора на фасадна мазилка  е цвета, но има някои закономерности, които трябва да се вземат под внимание. Изборът на светъл цвят е подходящ за цялостно изпълнение на фасадата, докато тъмните цветове привличат слънцето и акумулират по-висока температура на повърхността  и следователно са подходящи за отделни елементи.

Благодарение на натрупания опит, фасадните мазилки на San Marco са отправна точка за обновяване на фасадите в професионалния строителен сектор.

В търсене на най-ефективните и иновативни технологични решения, избирайки продуктите на San Marco, може да сте сигурни, че получавате висококачествен продукт, устойчив на атмосферни влияния, издръжлив във времето и наситен цвят. Фасадните мазилки на San Marco са разработени за сурови климатични условия и притежават фабрична добавка против плесен и мухъл.

В случай, че се цели по-оригинална и модерна визия в декорацията на фасадата, San Marco отново има решение. Използвайки ефектните  финишни  покрития може да пресъздадете , завършващ декоративен слой с гладка или пореста структура, зависещ от въображението на дизайнера или архитекта, с визия на травертин, бетон и др. устойчиви на влага и атмосферни влияния.

Избирайки стандартна или ефектна декоративна мазилка, нашите екстериорни покрития Ви гарантират максимална защита от разрушителните фактори на външната среда.

Фасадните покрития на San Marco са с гарантирано качество, като отговарят на всички изисквания за:

  • Висока паропропускливост;
  • Изключителна еластичност;
  • Устойчивост на атмосферни влияния;
  • Дълготрайност на цвета;
  • Защита срещу мухъл и плесен.