Acrylovelour plus , Acrylostin plus Сатенени

Детайли:

Този клас бои се отличават с мек блясък и се вписват както в стилни домове, така и в елегантни заведения и магазини. Високото качество и стабилност на тези интериорни бои ги правят подходящи за всякакви помещения и ги отличават с висока степен на почистване.

Продуктите в тази категория се отличават с изключителна белота и покривност ,износоустойчивост, екологично чисти без ЛОС, без мирис и с качество на въздуха А+. Професионалните бои от серията Acrylo са специално създадени с нова формула от биоразградими маси с цел опазване на околната среда, с което се гарантират високите стандарти за качество.

Acrylovelour plus е полу-гланцова боя на акрилна основа с висока степен на покривност и износоустойчивост. Подходящ е за интериорно приложение за стени и тавани или за работа на открито, ако повърхността е защитена от пряк натиск от дъжд. Боята се разрежда с вода от 5% до 10% и има повече от 5000 цикъла на миене – клас 2.

Acrylosaten plus е луксозна сатенена боя за интериорно приложение. Тя е с висока степен на белота и износоустойчивост, висока покривност. Подходяща е за помещения с голямо натоварване, заради устойчивостта си на петна и лесното почистване. Супермиещ продукт. Разрежда се с вода от 5% до 10%. Време за съхнене 3 часа.

Оцветяват се по каталог.

Характеристики:

Разфасовка 1л ;11.2л;12л
Покривност 10 – 14 кв.м/л

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ