Cavenier

Детайли:

Cavenier – декоративно покритие с перлен ефект за вътрешно приложение. Материалът лесно се нанася и създава декоративен ефект на равни и неравни повърхности. База сребро позволява реализирането на различни тонове. В зависимост от техниките на нанасяне се създават многобройни декоративни ефекти.

Благодарение на пастообразната си консистенция материалът се нанася перфектно, бързо и лесно създава декоративен ефект, включително върху неравни повърхности. Текстурата му се характеризира с кристален и седефен аспект, създаден от колекция на минерални частици. Cavenier позволява да реализирате различни хроматични вариации от топли тонове на най-класическите покрития до по-тъмни тонове за модерна интерпретация.

Многобройни декоративни ефекти, вариращи в зависимост от техниката на приложение, ви позволяват да индивидуализирате всяка стая.

Cavenier се нанася в 1 или 2 слоя, като има възможност за реализиране на многоцветни ефекти с помощта на два или повече нюанса от материала. Отлична способност за прикриване на несъвършенства по стената.

Преди употребата на Cavenier  е необходимo:

  • повърхността да е добре подготвена;
  • полагане на грунд Idrofis Speciale- време за съхнене от 2-4 часа;
  • полагане на oснова за декоративна мазилка Paintop – време за съхнене 4 часа;
  • полагане на  декоративна мазилка Cavenier в 1 или 2  слоя.

Cavenier се тонира по каталог и е устойчив на мокро почистване.

Характеристики:

Разфасовка 1л; 4л
Покривност 4 – 6 кв.м/л

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ