Colorevivo, Acrylomat plus, Itala opaca, Суперматови/Миещи

Детайли:

Изключително практичен вариант са миещите интериорни бои, при които има възможност за отлична поддръжка. Интериорните бои на San marco се класифицират между 2000 и повече от 5000  цикъла на миене. Предпочитан вариант за натоварени помещения и  домове с деца. Достатъчно е  само измиване с влажна кърпа.

Colorevivo е супер-миеща боя във водна дисперсия, която гарантира висока покривност дори при наситени тонове и изключителна белота. Продуктът е без мирис, с ниско съдържание на ЛОС, без формалдехиди и пластификатори , с което гарантира висок комфорт в жилището и качество на въздуха А+. Colorevivo позволява повече от 5000 цикъла на миене – клас 2. Преди употреба продукта се разрежда с вода от 20% до 25% за литър. За постигане на перфектен резултат се нанася на 2 слоя.

Acrylomat plus е всококачествена боя за вътрешно приложение на акрилна основа, препоръчва се за стени и тавани. С боята се постига равномерен матов завършек, тъй като е микропорест продукт има отлична запълваща способност и маскира малки несъвършенства. Acrylomat се нанася лесно и съхне за 3 часа. Боята не съдържа ЛОС и е без мирис, преди употреба продукта се разрежда с вода от 5% до 10%. Цикли на миене повече от 5000 – клас 2.

Itala opacaматова боя с висока покривност на акрилна основа, има добри маскировъчни свойства. Продуктът се нанася лесно дори от непрофесионалисти, защото има добра разливна способност. Необходимото време за съхнене е около 4 часа. За постигане на отличен резултат се препоръчват 2 слоя боя. Itala opaca се разрежда с вода от 10% до 20% при нанасяне с мече. Цикли на миене 5000.

Оцветяват се по каталог.

Характеристики:

Разфасовка 1л ;12л; 14л
Покривност 10 – 14 кв.м/л

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ