Sildomus sana , Arum - Хипоалергенни

Детайли:

Важен момент при избора на боя е тя да осигурява чиста среда без формалдехиди и  ЛОС, които значително намаляват рисковете от поява на алергии.  San Marco създаде серия силикатни и хипоалергенни бои с  НУЛА емисии ЛОС, които регулирайки влажността предпазват от образуването на мухъл. Тази линия е особено подходяща за помещения, където децата прекарват по-голямата част от времето си. Формулата намалява и емисиите на въглероден диоксид, като по този начин предпазва от алергии.

Sildomus sana силикатна интериорна боя на водна основа. Тази боя подобрява качеството на въздуха в жилището, като улавя и трансформира формалдехида и го превръща в безвредно съединение. Предпазва от образуването на мухъл и плесен и не съдържа ЛОС. Време за съхнене 4 часа. Разрежда се с вода от 35% до 50% при нанасяне с мече.

Arum хипоалергенна, дишаща боя на водна основа. Лесна за нанасяне, с отлична покривност и белота. Arum е матова боя с висока паропропускливост, не съдържа ЛОС (летливи органични съединения),формалдехиди и пластификатори. Дерматологично тестван продукт – хипоалергенен, не дразни кожата. Време за съхнене около 3 часа. Преди употреба се разрежда с 20%-25% вода при нанасяне с мече.

Оцветяват се по каталог.

Характеристики:

Разфасовка 1л ;15л
Покривност 10 – 14 кв.м/л

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ