Continuo System - Микроцимент

Детайли:

Continuo System представлява модерно покритие за подове, теракот и стени. Съвременния интериорен дизайн наложи широката му употреба , както в домашни , така и за обществени помещения и места, на които е инсталирано подово отопление. Continuo позволява създаването на изцяло нова повърхност, без необходимостта да се премахва старата и да се сблъскваме с комплексни разрушителни дейности. Със своята дебелина по-малка от 3мм.  и тежащ не повече от 3 кг/кв.м системата уеднаквява различни повърхности и може да бъде полагана върху: бетон, замазки, епоксидни и полиуретанови покрития, керамични плочки, теракот, гранитогрес, порцелан и мозайка, гипсови повърхности . Продукта не се нанася върху паркет, дървесина , стъкло, влажни повърхности и санитария.

Системата се състои от основа, двукомпонентен грунд, декорация и акрил-уретанов топ лак в 3 вариации на блясък (мат, полу-гланц и гланц).

CONTINUO ви позволява да изразите стила си и да създадете повърхност с уникален характер със своите 47 цветни предложения в 6 колекции от цветове и комбинации.

За подробна информация, моля, вижте техническото ръководство на CONTINUO или се свържете с най-близкия представител.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ